Promoty Lightroom Presets

Vi har satt sammen to presetspakker med totalt 26 ulike presets!

Mange influencere benytter seg av Lightroom for bilderedigering – det er en gratis app som gir mange muligheter. I starten kan appen virke noenlunde komplisert og den enkleste måten for å komme i gang er å bruke presets. Presets kan hjelpe deg å gjøre bilderedigeringen raskere, mer praktisk og mer profesjonell!

Hva er presets?
Hvordan komme i gang med presets?
Flere tips
Last ned Promoty presets gratis

Hva er Lightroom presets?

Preset er rett og slett et filter med lagrede innstillinger som gir bildet ditt et spesielt uttrykk og utseende. Fordelen med å bruke presets er at man kan fortsatt endre innstillingene etter du har anvendt filteret! Det vil si at dersom filteret gjør grønnfargen i bildene dine litt for lys, men alt annet ser bra ut, kan du tilpasse innstillingene til grønnfargen slik du ønsker.

Bilde nedenfor er rediger med Promoty presets. Vi valgte å bruke «Sushi with Risto»:

Preset brukt: Sushi with Risto fra Presetspakke 1. Alle våre presets er oppkalt etter våre kollegaer – Risto er utvikleren vår som er bosatt i Japan 🙂 

Hvordan komme i gang?

Her finner du to videoer som viser deg hvordan du tar i bruk våre presets.
 
1. Last ned Lightroom og Google Drive – begge er gratis.
2. Last ned en Promoty Lightroom preset som du liker.
3. Importer den til Lightroom. Her er en video som viser hvordan du går frem.
4. Bruk våre presets på dine bilder. Her er en video som viser hvordan du går frem. 

Flere tips fra oss om hvordan du kan gjøre feeden din mer attraktiv!

• For å oppnå en estetisk og attraktiv feed, anbefaler vi å bruke presets med lignende fargetoner. Ønsker du en golden hour feed med mye bruntoner, en veldig minimalistisk og kaldt uttrykk eller kanskje noe helt annet? Finn din favorittstil og hold deg til den.

Likevel ikke overtenk dette for mye når du planlegger din feed – alt i alt er det kvalitetsinnhold som er det vikitigste!

• Bruk en planleggingsapp for å planlegge innholdet ditt og for å sjekke om bildene vil passe bra til profilen din. Vær kreativ – det er mange ulike måter å få dine bilder til å matche. De mest populære appene blant våre influencere er UNUM og Preview.

• Ettersom lys og farge på bilder er nesten alltid ulikt, bør du tilpasse innstillingene (lysstyrke, metning, skygger osv.) til det konkrete bildet for å få et perfekt resultat.

• Husk å alltid rette opp horisonten på dine bilder – du vil med en gang oppnå et mye mer profesjonelt uttrykk!

 

Last ned promoty presets gratis 👇🏼

Hvis du benytter deg av våre presets på Instagram, gjerne bruk #promotypresets, så stikker vi innom og legger igjen et 🤍 og en liten kommentar!

Relaterte innlegg