Promoty Lightroom Presets

Mange influencere benytter seg av Lightroom for bilderedigering – det er en gratis app og gir mange muligheter. I starten kan appen virke noenlunde komplisert og den enkleste måten for å komme i gang er å bruke presets.

Vi har satt sammen en pakke presets for å hjelpe dere med å gjøre bilderedigeringen raskere, mer praktisk og mer profesjonell!

Hva er presets?
Hvordan komme i gang med presets?
Flere tips

PS Hvis du bruker våre presets, tag gjerne #promotypresets og vi deler dine bilder. Du kan også tagge oss (@promoty.no) i dine stories for en repost!

Promoty presets har fått navn etter personer i teamet vårt, og nedenfor finner du tilgang og instruksjoner på hvordan du kan ta de i bruk.

Hva er Lightroom presets?

Preset er rett og slett et filter med lagrede innstillinger som gir bildet ditt et spesielt uttrykk og utseende. Fordelen med å bruke presets er at man kan fortsatt endre innstillingene etter du har anvendt filteret! Det vil si at dersom filteret gjør grønnfargen i bildene dine litt for lys, men alt annet ser bra ut, kan du tilpasse innstillingene til grønnfargen slik du ønsker.

Bilde nedenfor er rediger med Promoty presets. Vi valgte å bruke «Sushi with Risto»:

Hvordan komme i gang?

1. Last ned Lightroom og Google Drive (begge er gratis)
2. Velg en Promoty preset som du liker: bit.ly/promotypresets
3. Importer den til Lightroom (slik gjør du det)
4. Bruk våre presets på dine bilder (slik gjør du det)

Flere tips:

• For å oppnå en estetisk og attraktiv feed, anbefaler vi å bruke presets med lignende fargetoner.
• Ettersom lys og farge på bilder er nesten alltid ulikt, bør du tilpasse innstillingene (lysstyrke, metning, skygger osv.) til det konkrete bildet for å få et perfekt resultat.
• Husk å alltid rette opp horisonten på dine bilder – du vil med en gang oppnå et mye mer profesjonelt uttrykk!

Vi gleder oss til å se dere bruke våre presets! ♡

Hilsen,
Promoty-teamet.

More on the topic